Επιστορφές και εγγύηση

1. Περιέγραψε το πρόβλημα.

Χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξής μας για να μας ενημερώσετε για το πρόβλημα: [email protected]
Εάν το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό και δεν είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να αποσταλλεί το προϊόν σε εμάς ώστε να το ελέγξει ο τεχνικός μας.

2. Προετοιμάστε τα εμπορεύματα για αποστολή.

Συσκευάστε όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας με ασφάλεια στην αρχική συσκευασία (εάν δεν είναι διαθέσιμη, χρησιμοποιήστε μια ασφαλή εναλλακτική συσκευασία).


3. Επισκευή προϊόντος.

Το προϊόν θα διαγνωστεί από τεχνικό. Τα προϊόντα θα επισκευαστούν ή θα αντικατασταθούν. Οι απαιτήσεις διευθετούνται στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν έχει βλάβη, τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

4. Το προϊόν θα σας αποσταλεί.

Αφού επισκευαστεί το προϊόν, θα οργανώσουμε την αποστολή σε εσάς.

Τα εμπορεύματά μου έφτασαν κατεστραμμένα

Εάν παρατηρήσετε ζημιά στα προϊόντα σας εντός 24 ωρών από την παραλαβή, τραβήξτε φωτογραφίες των ελαττωμάτων, στείλτε τες μαζί με περιγραφή της ζημιάς στο [email protected]

Θέλω να επιστρέψω τα αγαθά

Κατανοούμε ότι μερικές φορές οι περιστάσεις αλλάζουν και μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψετε ένα προϊόν, επομένως, εφόσον το προϊόν σας επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και στη συσκευασία με απόδειξη αγοράς, θα σας το ανταλλάξουμε ή θα σας επιστρέψουμε χρήματα. Τα αγαθά μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών, από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Για να είναι επιλέξιμα για επιστροφή, τα προϊόντα πρέπει να είναι κλειστά, αχρησιμοποίητα, άθικτα και να συνοδεύονται από απόδειξη αγοράς.

Πώς να επιστρέψετε το προϊόν;

Απλώς ζητήστε έναν αριθμό επιστροφών και τιμολόγιο επιστροφής ([email protected]), συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας φόρμα και στείλτε την μαζί με το προϊόν που επιστρέφεται στη διεύθυνση:

SIMCLUB
ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ 13
16674, ΓΛΥΦΑΔΑ
ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΤΗΛ: 2108980746

Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων αντικειμένων. Με τις επιστροφές, ο αποστολέας φέρει τον κίνδυνο, ιδίως τον κίνδυνο μεταφοράς, έως ότου τα αγαθά παραληφθούν από το SIMCLUB
Εκτός επιστροφών ΕΕ – οι τελωνειακοί δασμοί καταβάλλονται από τον πελάτη.
Αφού λάβουμε και ελέγξουμε τα επιστρεφόμενα προϊόντα, θα επιστρέψουμε την πληρωμή που έγινε από τον πελάτη (εξαιρουμένων των εξόδων παράδοσης για αποστολές εκτός ΕΕ).

Λάβετε υπόψη ότι τα προϊόντα με φθορές ή με ίχνη χρήσης δεν θα επιστραφούν.