Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι το Sim Racing;

Πολλοί λάτρεις των αυτοκινήτων και των αγώνων λαχταρούν την ευκαιρία να οδηγήσουν οι ίδιοι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο σε παγκοσμίου φήμης πίστες.

Μια ασφαλής και φθηνή επιλογή είναι ο εικονικός μηχανοκίνητος αθλητισμός σε μια οθόνη: Simracing.

Στους αγώνες Sim, οι προσομοιώσεις σε υπολογιστή αναπαράγουν ρεαλιστικούς αγώνες σε πραγματικές πίστες σκαναρισμένες με λέιζερ και με ρεαλιστική φυσική οδήγηση, πρόσφυση και συμπεριφοράς των ελαστικών προσομοιώνεται με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Ποιες οι απαιτήσεις;

Οι μόνες απαιτήσεις είναι η σωστή πλατφόρμα (το λογισμικό προσομοίωσης), το υλικό (Η/Υ ) και ο κατάλληλος περιφερειακός εξοπλισμός όπως τιμόνι και πεντάλ.

Άρα το Simracing δεν είναι ένα απλό παιχνίδι στην οθόνη αλλά αγωνιστική οδήγηση σε πραγματικές συνθήκες.

Είναι σίγουρα μια άριστη επιλογή προπόνησης τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες όπως ο Lewis Hamilton, Max Verstappen, Charles Leclerc, Lando Norris, George Russell και άλλοι

Περισσότερες ερωτήσεις

Το SimClub Race Arena λειτουργεί κανονικά και συμμορφώνεται πλήρως με τις τρέχουσες υγειονομικές συστάσεις.

Σας προσκαλούμε χωρίς κράτηση. Υπάρχουν φορές που έχουμε κενές θέσεις, αλλά συνιστούμε να κάνετε κράτηση εάν φτάσετε με πολλά άτομα ή τα Σαββατοκύριακα.

Ναι, είναι δυνατή η οδήγηση σε ομάδες στην ίδια πίστα. Ταυτόχρονα, βλέπετε ο ένας τον άλλον στον προσομοιωτή και μπορείτε να μιλήσετε μεταξύ σας χρησιμοποιώντας τα ακουστικά.

Φυσικά, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες! Είναι δυνατή η αποκλειστική ενοικίαση ολόκληρου του χώρου.

Φυσικά, ρωτήστε μας και θα σας κοθοδηγήσουμε στην σωστή επιλογή.

Οι βάσεις τιμονιού άμεσης μετάδοσης κίνησης (Direct Drive) για αγώνες sim χρησιμοποιούνται από κάθε μεγάλη επαγγελματική ομάδα eSports, εκπαίδευσης οδηγών και αγωνιστικές ομάδες FIA Formula, Sports Prototype και GT. Η λεπτομέρεια που μεταδίδει στον οδηγό ένας sim direct drive υπερτερεί από κάθε άποψη σε σχέση με τα συστήματα που κινούνται με γρανάζια η ιμάντα.

Ψάχνετε για ένα τιμόνι sim και θα θέλατε να είχατε μερικές ακόμη εισόδους διαθέσιμες; Οι σύγχρονες πλατφόρμες αγώνων sim έχουν τεράστια ευελιξία για την αντιστοίχιση κουμπιών που σας επιτρέπουν να ελέγχετε περισσότερες από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου στην πίστα, όπως φρένα, ρυθμίσεις διαφορικού, φώτα, περιορισμό pit lane και πολλά άλλα. Εάν δεν έχετε ρυθμιζόμενα κουμπιά δεν θα μπορείτε ποτέ να προσομοιώσετε πραγματικά ένα αυτοκίνητο Formula, GT ή Sports Prototype χωρίς το σωστό τιμόνι αγώνων.

Γι’ αυτό επιλέξαμε τους καλύτερους κατασκευαστές για τροχούς sim που προσφέρουν τεράστιες επιλογές για δυνατότητα αντιστοίχισης κουμπιών και διαθέτουν εξαιρετικά υψηλή ποιότητα κατασκευής και ακαμψία που μπορεί ακόμη και να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στον προσομοιωτή αγώνων.

Τα ποιοτικά αγωνιστικά πεντάλ sim είναι το κλειδί της επιτυχίας!
Χωρίς ένα καλό σετ πεταλιών μπορεί κάλλιστα να ταλαιπωρείστε για ρυθμό και συνέπεια.
Ιδιαίτερα ένα καλό πεντάλ φρένου load cell με πραγματική αίσθηση είναι οτι ποιό σημαντικό στους αγώνες sim.

Καμία αγωνιστική πλατφόρμα sim δεν είναι πραγματικά ολοκληρωμένη χωρίς συνδεδεμένο μοχλό ταχυτήτων και χειρόφρενο.

Αν σας αρέσουν οι αγώνες κλασικών αυτοκινήτων ή οι τότε ο συνδυασμός αλλαγής ταχυτήτων και χειρόφρενου μπορεί να είναι μια έξυπνη αναβάθμιση.

Εάν αναζητάτε την απόλυτη εμπειρία από τον προσομοιωτή σας, η προσθήκη κίνησης είναι ο μόνος τρόπος – συνδυάστε ένα σύστημα πλήρους κίνησης με τρεις οθόνες ή VR και βρίσκεστε σε μια εντελώς νέα σφαίρα ρεαλισμού!

Προσφέρουμε τα πιο προηγμένα συστήματα παγκοσμίως, τα δοκιμασμένα ελεγμένα και αξιόπιστα Qubic Systems.

Πολλά από τα συστήματα κίνησης μπορούν να προστεθούν στην υπάρχουσα πλατφόρμα sim προφίλ αλουμινίου ή μπορούμε να κατασκευάσουμε τον τέλειο προσομοιωτή κίνησης από την αρχή για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Είτε πρόκειται για αγώνα, ράλι, drift ή πτήση έχουμε τη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Το αγωνιστικό πιλοτήριο ή cockpit είναι η βάση στην οποία προσθέτετε όλα τα εξαρτήματά σας, συμπεριλαμβανομένων των αγωνιστικών τιμονιών, του καθίσματος, των πεντάλ και των ταχυτήτων. Το κλειδί για έναν ποιοτικό προσομοιωτή αγώνων είναι η απόλυτη ακαμψία και η δυνατότητα προσαρμογής του ανάλογα με το μέγεθός σας, την προτιμώμενη θέση καθίσματος και το στυλ οδήγησης. Παρέχουμε μερικά από τα καλύτερα αγωνιστικά πιλοτήρια sim στον κόσμο από την RSeat